Om bedriften

Marin Design AS ble etablert i 2006, og har siden da designet mange båter, både lokalt og internasjonalt. Våre ansatte består blant annet av sivilingeniører, ingeniører, og fagarbeidere innen stål/maskin m.m. De har praktisk erfaring innen båtdesign, skipsbygging og prosjektledelse, hvor fellesnevneren er gode kvalifikasjoner og erfaring.

Vi har hovedkontor på Kolvereid i Nord-Trøndelag. I nærområdet er det mange selskaper innenfor maritim industri som skipsbygging, fiskeri, oppdrettsnæringen og logistikk. Disse selskapene er noen av våre fremste samarbeidspartnere. Vårt gode nettverk og fartstid i bransjen gir oss friheten til å møte de fleste utfordringer og oppdrag, om de er store eller små, på strak arm!

Vi har gjennom årene designet en rekke forskjellige fartøy, inkludert servicefartøy til oppdrettsnæringen, slepe-, laste-, passasjer- og fiskebåter. Her dekker vi alle aspekter fra skrogutforming, arrangement, innredning, maskineri og utstyr. I tillegg har vi erfaring med ombygging av eksisterende fartøy, og design av spesialiserte fartøy for spesifikke formål. Vi er også kvalifisert til å sertifisere dekkskraner.

Ledersystemet vårt har siden 2011 vært sertifisert av Bureau Veritas, i henhold til ISO 9001:2008 – Design og konstruksjon, stabilitetsberegninger, samt teknologisk tjenesteyting og innovative miljøriktige løsninger innenfor marin og maritim virksomhet, nasjonalt og internasjonalt.

Vårt mål er å skape innovative, effektive og miljøriktige fartøy som våre kunder kan være stolte eiere av. Fra erfaring og teknologi gjør vi dine idéer om til realitet!

BV_Certification_ISO_9001_Certificate-number